V snahe obmedzit vynechavanie a meskanie na treningy (dufam ze zapasov sa to nebude tykat) a v snahe ziskat nejake financie do spolocneho fondu, s ktorymi by sme mohli disponovat volnejsie ako s poplatkami, tj. napriklad, nakup zlenej lopty, popripade loga na dres, atd. atd... zavadzame system pokut, platny od tejto nedle, tj. 25.3.2007 co sa tyka zapasov, a platny od buduceho utorka, tj 27.3.2007 co sa tyka treningov, kedze v nedelu (25.3.2007) trening nebude... Pokuty su nasledovne....
TRENING:
meskanie - co minuta koruna (15 minut = 15 korun)
vymeskanie celeho - 60 korun, co sa zhoduje s vymeskanou hodinu, pricom po hodine meskania, sa uz noplati prist...
ZAPAS:
meskanie - co minuta 2 koruny (15 minut = 30 korun)
vymeskanie celeho - 100 - 150 korun (to je moj navrh)
co sa zapasov tyka, za vymeskanie polovice zapasov, tj. 4 bez udania priciny alebo nezmyselneho dovodu nasleduje vyhadzov, bohuzial...
Aby ste chapali, tie pokuty tu nie su preto, aby som sa vas snazil osklbat, ide mi skor o to aby som vo vas prebudil chut hrat, cest vynimkam... Ja budem len rad, ak sa budu pokuty platit minimalne...
A este jeden dovod pokut, ide o urcitu kompenzaciu psychickej a fyzickej ujmy, ktoru hraci utrzia, ked hraju v nedostatocnom pocte, alebo kvoli tej istej pricine, nemozu vobec hrat, a pritom by chceli...
Dakujem za pochopenie
PS: este sem pribudnu situacie, v ktorych sa pokuta platit bude,a v ktorych naopak nie (zatial len viem, ze oznamy typu, idem vratit notebook, nechce sa mi, zabudol som, vam velmi nepomozu..) dalsia vec, ak chcete oznamit niekomu ze nepridete, zavolajte bud mne, Andymu, Matusovi alebo Martinovi... aspon na jedneho z nich urcite kontakt mate...