haad
Počet príspevkov : 32 Registration date : 31.10.2006
| Predmet: Ak osa ma svobo pripravovat na zapas :) Po máj 07, 2007 11:16 pm | |
| tak pani hlasujte aby chudak svobo vedel co ma robit | |
|
Mato
Počet príspevkov : 335 Registration date : 13.09.2006
| Predmet: Re: Ak osa ma svobo pripravovat na zapas :) Ut máj 08, 2007 12:56 am | |
| no do p*ce, to su my veci uz je zo mna selebrita, este by som sem pridal obdobnu anketu, ale o Andrejovi Zlatnom | |
|
Mato
Počet príspevkov : 335 Registration date : 13.09.2006
| Predmet: Re: Ak osa ma svobo pripravovat na zapas :) Ut máj 08, 2007 1:01 am | |
| Adam, preco si hlasoval za to ze mi nic nepomoze... mne chlast pomaha, viem sa sustredit na zeny a tie mi potom daju sex... a ked mam sex davam goly, a ked dam gol, mozem sa najebat, a ked sa najebemzbalim babu, co mi da sex, a ked mi da sex ja skorujem, a potom mozem skorovat v krcme, ked skorujem v krcme, mozem skorovat v posteli, a potom si supnem aj golik, potom logicky mam dovod si supnut zo dve, tri, styri, a ist von zbalit nejake cajosky, a ked tie zo mna spravia cajku samca, tak sa zo mna stane Ronaldinho na ihrisku, a to sa potom prenasa, lebo sa zachovam ako brazilsky alkoholik, co ma rad brazilsku depilaciu a s tym veci suvisiace, a ked som pekne oholeny a s babou je to prijemne kozu na kozu, tak sa mi nezodere rit v trenkach a mozem sa pekne napriahnut na exejucnu strelu... takze tak sa veci maju | |
|
PETO
Počet príspevkov : 105 Registration date : 13.09.2006
| Predmet: Re: Ak osa ma svobo pripravovat na zapas :) Ut máj 08, 2007 11:32 am | |
| volaco na tom bude, lebo uspech plodi uspech | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Ak osa ma svobo pripravovat na zapas :) | |
| |
|