| Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Martin
Počet príspevkov : 157 Registration date : 14.09.2006
| Predmet: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? Ne jún 03, 2007 1:23 pm | |
| Nech sa páči...priestor pre všetkých, ktorí maju záujem vyjadriť sa. Svoj názor pridám tiež, ale nie teraz. | |
|
| |
Mato
Počet príspevkov : 335 Registration date : 13.09.2006
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? Ne jún 03, 2007 5:46 pm | |
| nemam zaujem sa vyjadrovat... niet k comu... iba chcem podakovat vsetkym co hrali... | |
|
| |
Mato
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? Po jún 04, 2007 8:17 pm | |
| tak zmena planu... pozrite si vysledky, je tam koncoligova tabulka... myslim ze budete vsetci prekvapeni... kludne placte, to pomaha... | |
|
| |
Mato
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? Ut jún 05, 2007 12:05 pm | |
| toto je Leitmanova odpoved:
Ahoj Martin, neviem Ti to momentalne povedat, zo 17 muzstiev sa dve rozpadavaju a jedno muzstvo vylucujem z ligy, resp. uz nepocitam s nimi do dalsieho rocnika a hlasi sa 5 novych timov. Takze na 90 percent baraz nebude, lebo pocet 20 muzstiev zatial nevyzera byt prekroceny. Stefan | |
|
| |
Martin
Počet príspevkov : 157 Registration date : 14.09.2006
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? Ut jún 05, 2007 3:40 pm | |
| Do tych dvoch muzstiev, co sa rozpadavaju pocita aj nas? | |
|
| |
PETO
Počet príspevkov : 105 Registration date : 13.09.2006
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? Ut jún 05, 2007 4:19 pm | |
| ale z kade sa hlasia ti novi?! sak to co je ... az 5 muzstiev, to je min 5x5=25 ludi, to v BA pomaly tolko ani ludi nie je, co by hrali futbal. | |
|
| |
ivanhou
Počet príspevkov : 22 Age : 37 Registration date : 02.04.2007
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? St jún 06, 2007 5:16 pm | |
| fuuu...to v akej zostave hrali tie dazdovky?? vsak tak ako hrali proti nam, nemali sancu bodovat s niekym vyssie v tabulke .... a inak tiez taky system...ked maju dva timy narovnako body, mal by o lepsom umiestneni rozhodovat vzajomny zapas a nie skore!! ale vsak co uz.... snazili sme sa aj my, ale nestacilo | |
|
| |
Mato
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? St jún 06, 2007 11:16 pm | |
| ale no, co to vidim, vanie tu konspiracny vietor... ved dazdovky, su kvalitne, proti nam nemali formu a mozno vypustil aj Titanic, ved tym ze kazdy utorok trenuju pred nami, a je ich 12, este neznamena, ze chceli vyhrat... skratka, tato sutaz je spravodliva, nastavena pre potreby amaterskych timov, hlavne tych, co nechcu skoncit posledni a hraju cestne... | |
|
| |
ivanhou
Počet príspevkov : 22 Age : 37 Registration date : 02.04.2007
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? Št jún 07, 2007 4:16 pm | |
| no nic sa neda robit....hrali sme vzdy na hranici nasich moznosti....vsak nejak bolo a nejak bude ... | |
|
| |
haad
Počet príspevkov : 32 Registration date : 31.10.2006
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? Ut jún 12, 2007 8:26 pm | |
| No co povedat ,ked sme isli do ligy kazdy cakal nieco ine a vsetci sme urcite dufali ze neskoncime posledny no stalo sa a treba sa zamysliet ako dalej. Skoda je ze sme s dazdovkami hrali az skoro posledny zapas lebo, nam podla mna to vitazstvo pomohlo a povzbudilo a proti junglebooku sme hrali lepsie ako standardne. Co sa mi nepaci: mam pocit ze sa z nasho tymu vitratilo nadsenie/bojovnost pre hru, mam pocit ze vsetci chceme vyhrat len pokym nedostaneme prvy/4 gol a potom uz je to v starych kolajach a len dohravame zapas. Taktiez sa mi nepaci dochadzka na zapasy/treningy , ja netvrdim ze mam najtahsiu skolu na svete ale ak som ja stihol byt na kazdom zapase mohli by aj iny ludia chodit zodpovednejsie. CO sa mi paci: Paci sa mi ze sme dohrali ligu az do konca a nevzdali to po prehrach Paci sa mi ze niektory ludia maju 100% ucast na zapassoch/treningu. Taktiez sa mi paci to ako sme sa zlepsili oproti zaciatkom. CO zmenit: Moj nazor je taky ze musime zohnat zopar ludi 2-3 vyhovarat sa na to ze nas bude vela je blbost, lebo staci si spomenut na to ako nevladzeme behat na konci zapasu. zohnat spon 2 utocnikov co vedia davat goly(nic proti nasim utocnikom ale mame velmi malu uspesnost a este aspon jedneho dobreho obrancu. Zlepsit disciplinu na ihrisku by tiez nebolo odveci . No tak toto je zhrnutie mojich nazor na tuto sezonu. Dufam ze to nikto z vas nebude brat osobne lebo ani nie je co . | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? | |
| |
|
| |
| Obhliadnutie za sezónov a taktiež quo vadis lúčne koníky? | |
|