| Treningy v lete | |
|
|
Autor | Správa |
---|
haad
Počet príspevkov : 32 Registration date : 31.10.2006
| Predmet: Treningy v lete Ut jún 12, 2007 8:39 pm | |
| Blizi sa leto a kedze v tedy su vsetci rozbehany bolo by dobre sa tu vyjadrit aspon priblizne kto ma ake plany na leto, ci je ochotny chodit na treningy v lete. Bolo by dobre aksme sa dohodli aspon na jednom tyzdni kedy by sme si spravili naozaj intenzivny trening aspon 3-4 treningy po sebe apo 2 hodinach. nejaky futbal ale hlavne situacie, situacie a situacie. Bolo by dobre keby sme sa uz fakt na to odhodlali lebo a nie len o tom kecali kedze toto je nas problem. a v tomto mna ako brankara nevynimajuc musime si nacvicit ako sa chovat pri zahravani rohu, outu alebo pri standardkach kolko ludi ide do muru ako si ich postavit a podobne. toto sa nenacvici pochabym behanim po ihrisku a davanim golov do prazdnej alebo poloprazdnej brany:). taktiez by sme si mohli zlepsit strelu (a ja pokryvanie lopt tak aby som vsetko nevyrazal pred seba jak debil;) situacie 1-0,2-0,2-1,3-1 2-2 3-2 by sme si mali nacvicit taktiez kedze to je bezny jav u nas a jediny kto vie ako sa vtakej situacii chovat je matus No co dodat tak sa vyjadrite k tomuto planu aby sme to dali dajako do kopy. Ja budem v blave cele leto ± nejake vikendy. kedze ale budem chodit do roboty budem mat cas asi az vecer:(. | |
|
| |
matus
Počet príspevkov : 93 Registration date : 02.11.2006
| Predmet: Re: Treningy v lete Ut jún 12, 2007 8:56 pm | |
| | |
|
| |
PETO
Počet príspevkov : 105 Registration date : 13.09.2006
| Predmet: Re: Treningy v lete St jún 13, 2007 10:46 am | |
| ja som tiez tu povacsinou ak neratam chatu asi 2 tyzdne. plus by som trosku korigoval ten vecerny trening tj nie 2030 ale o nieco skor imo by bolo fajn 1900, kedy sa celkom slusne da prist domov, ked ma Miso nevezie a dalsia vec mozno by sme sa aj zozbierali na ten trening tyzdenne alebo dva??, ved pripadne by sme povolali dakych externistov ... | |
|
| |
haad
Počet príspevkov : 32 Registration date : 31.10.2006
| Predmet: Re: Treningy v lete St jún 13, 2007 1:16 pm | |
| - PETO napísal:
- ja som tiez tu povacsinou ak neratam chatu asi 2 tyzdne. plus by som trosku korigoval ten vecerny trening tj nie 2030 ale o nieco skor imo by bolo fajn 1900, kedy sa celkom slusne da prist domov, ked ma Miso nevezie
a dalsia vec mozno by sme sa aj zozbierali na ten trening tyzdenne alebo dva??, ved pripadne by sme povolali dakych externistov ... problem s externistami je ten ze ked ich zavolame tak oni chcu hrat futbal a nie trenovat a my musime [b]TRENOVAT[\b] a az potom hrat futbal. myslim ze 400k na mesiac nie su az tak vela . | |
|
| |
PETO
| Predmet: Re: Treningy v lete St jún 13, 2007 1:18 pm | |
| ano ano, ale ja si chcem sem tam tiez ten futbal zahrat : ) | |
|
| |
matus
Počet príspevkov : 93 Registration date : 02.11.2006
| Predmet: Re: Treningy v lete St jún 20, 2007 6:41 pm | |
| Len pre úplnosť, budúci utorok, to je 26.6 je oficiálne posledný tréning na nevedzovej. Máme v lete pauzu a začíname zas až v septembri. Kedže sme sa akosi nepohli s tým či chceme v lete trénovať, dosadili tam iný team... | |
|
| |
Mato
Počet príspevkov : 335 Registration date : 13.09.2006
| Predmet: Re: Treningy v lete Št jún 21, 2007 12:17 am | |
| | |
|
| |
PETO
| Predmet: Re: Treningy v lete Št jún 21, 2007 10:58 am | |
| takze este raz, kto je ochotny trenovat v lete? zatial sme tusim traja: ja, adam, matus (tomas, co bol minule na treningu ide do US takze s nim nic dokym sa nevrati)
ked ratame s najhorsiou moznostou, ze nevadzova je uplne obsadena, tak este je stale sanca trenovat na vazovovej za 250 na hodinu(tam este asi volaco volne budu mat), co je lepsie ako nic. No pre troch to je na nic. Skuste zodpovedne napisat, kto bude vacsiu cast prazdnim tu a chce volaco s loptou robit. | |
|
| |
Martin
Počet príspevkov : 157 Registration date : 14.09.2006
| Predmet: Re: Treningy v lete Št jún 21, 2007 11:46 am | |
| ja som prec vo francuzsku od 29. juna do 23. jula. Potom budem viac menej v blave robit a tak. Takze vtedy by som mohol.
Opakujem vyzvu na nabratie co najviac novych ludi!!! ...je nas jednoducho malo, tak kazdy porozmyslajte nad kamaratmi.
martin | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Treningy v lete | |
| |
|
| |
| Treningy v lete | |
|