ja oddnes nechcem o futbale, treningu, zapasoch a podobne pocut... ked ma niekto zavola na trening, dojdem, ale situacia, ze ja budem niekam volat a vybavovat, popripade obvolavat polku teamu a prosit ludi ci by nemohli dojst na zapas sa uz nezopakuje... taktiez v brane ma uz neuvidite, to vam mozem slubit... pokial ostatnym nevadi, ze na poslednom zapase kde bola mimochodom aj tv a hrali sme so sefom ligy sme sa strapnovali TRAJA (!!!!), tak uz aj ja mam pici cele muzstvo a poviem otvorene, ze dufam, ze tento rok konecne vypadneme, alebo nas vyhodia... to, kde ste sa dnes zajebavali ked sme tam my v tomto pocasi mrzli je mi dost jedno, ale mohli ste si dat aspon tu namahu, ze sem napisete jednu skurvenu vetu, ze nedojdete a mohlo sa to zrusit, ja si viem tiez zariadit inak sobotu a ne robit debila zo seba... nestalo sa to prvy raz a pristup niektorych "hracov" ma uz dost sere... mame zimu, futbalove prazdniny, takze ma kazdy dost casu si rozmysliet ci este chce hravat, tym myslim chodit na treningy aj zapasy a ne sa ukazat raz do mesiaca, alebo to radsej zabalte a ja sa podla toho tiez zariadim... je sice uplne jedno co tu napisem, kedze to citaju stale tie iste tri ci styri osoby, ale aspon budem v klude zaspavat....